Vanliga frågor

Ofta ställda frågor

Alla som är 19 år eller äldre får använda vår webbplats.

Det är mycket säkert! Paketen täcks av Royal Mail Group Limited (RMG), som enligt följande anger att
I lagen om posttjänster anges att ett brev, ett paket, en försändelse eller en postpåse och/eller deras innehåll inte får “undersökas, beslagtas eller kvarhållas på samma sätt som om de hade tillhört kronan” när de sänds med post.
Därför är ett postpaket okränkbart så länge det befinner sig i postsystemet, dvs. från det att det postas till dess att det levereras.
Med vår erfarenhet av att skicka tusentals beställningar har det aldrig förekommit en enda incident där våra kunder har råkat illa ut i lagen för att ha köpt svampprodukter på nätet.

 

Vänligen ge oss lite tid för att ta emot betalningen och förbereda din beställning. Du kommer att få ett spårningsnummer i det e-postmeddelande som du har fått när din beställning har skickats. Vanligtvis inom en arbetsdag.

Ibland hamnar våra e-postmeddelanden i skräppost. Kontrollera där och lägg till oss på din lista över säkra avsändare så att du är säker på att få meddelanden om ditt paket. Om du inte vet hur du gör det kan du göra en webbsökning efter “how to whitelist emails on ____(din tjänsteleverantör…gmail, yahoo etc.)”.

Vi kan hjälpa dig att göra vissa ändringar i din beställning fram till dess att den skickas.

Vi accepterar för närvarande betalning med kryptovaluta (Bitcoin, Ethereum, Credit, Visa, Master Cards).

No, for privacy we will appear on your statement as “Miscellaneous”. Please keep that in mind when you are reviewing purchases on your statement.

Livechatt för att manuellt verifiera din betalning.  Det tar bara några minuter.

Ja, vi levererar internationellt via livechatt för att få veta hur mycket din plats kommer att kosta.

Vi tar ut 250 kr för standardfrakt och 500 kr för expressfrakt per beställning. Beställningar över 3000 kr får fri frakt.

Vi skickar vanligtvis inom 1-3 dagar till alla större städer.


**Vänligen tänk på att det kan förekomma förseningar vid högtrafik eller på grund av omständigheter utanför vår kontroll, t.ex. Covid.

Alla produkter är noggrant förpackade i luktfria behållare. Vi skickar i omärkta lådor eller kuvert utan innehållsangivelser.