Om oss

Om psykedeliska läkemedel Marknad

Vårt främsta mål är att fortsätta att förbättra vår webbplats och även erbjuda nyare produkter med bättre och mer konkurrenskraftiga priser. Många av våra kundtjänstmedarbetare har varit med oss sedan vi lanserade sajten 2016 och är mycket förtrogna med alla frågor och problem som du kan ha. De hjälper och vägleder dig gärna från det att du beställer till dess att den levereras. Alla våra produkter förpackas, bearbetas och skickas från lagerlokalen i Sverige. Om du har några obesvarade frågor kan du maila vår kundtjänst vars personal alltid är aktiva för att ge dig den bästa upplevelsen.

Vi har erbjudit våra kunder psykedeliska kvalitetsprodukter till utmärkta och konkurrenskraftiga priser via vår webbplats sedan 2016.

VARFÖR OSS?

Stöd 24/7

Vår chatt och support är alltid tillgänglig om du har problem med att göra en beställning eller om du vill veta mer om produkterna och butiken.

Fri frakt

Fri frakt för alla beställningar över 3 000 kr och med tillägg av ett extra paket för kunden.

Återbetalning när som helst

Om du vill återbetala produkten på grund av något rimligt problem kommer vi att göra en total återbetalning och du kommer att få dina mynt så snart som möjligt.